tisdag 24 juni 2014

Slutsamråd

Vi hade slutsamråd idag och det gick inte bra. Vi får inte flytta eller ja vi får flytta våra grejer, det bryr han sig inte om sa han men vi får typ inte bo där men vi får sova där. Barnen får inte ens vistas där och speciellt inte på andra våningen tyckte han. Ja väldigt konstigt möte helt enkelt. Vi kom iallafall fram till att vi ska ha fixat första våningen helt tills måndag nästa vecka. Andra våningen bryr dem sig i princip inte om. Tack vare Sätofta Bygg så kanske vi har en chans att bli klara till helgen. Två snickare kommer att sätta upp fönstersmygarna och lägga golvet så mycket dem hinner redan imorgon. Sen gör vi klart resten. Det som gör oss mest ledsna är att barnen inte får vara där, det är så tramsigt så det är inte klokt. Vi hade inga verktyg framme men när han såg golvet som är staplade i hallen så tyckte han det var jättefarligt för att om vår son tog tag i en bräda kunde han skära sig!!! Va??! Vår son var 2 år när han hjälpte oss att lägga golv i vårt gamla hus liksom.
Frågade han efter brandvarnare, nej! Frågade han efter medicinskåp med lås, nej! Tittade han efter barnspärren Nej! Han tyckte bara det kändes som en byggarbetsplats. Han kommenterade till och med att det var lite spån på golvet och några kabelrester. Elektrikern hade ju jobbat dagen innan till sent för att få allt färdigt, när skulle vi hinna städa när vi båda jobbar? Om han fortfarande känner huset som en byggarbetsplats på måndag så vet jag inte vad mer vi behöver göra för enligt honom så tittar dem inte på det estetiska.
Undrar vad han skulle säga om han fick se bilderna när vi renoverade vårt gamla hus och hur vi bodde då.

2 kommentarer:

  1. Hejsan! Vi funderar på att bygga med Fiskarhedenvillan och just huset Tranan. Undrar om ni kommer ha visningar i ert hus när det är klart. Ni verkar bygga som vi vill ha det. Lycka till!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Är det i Skåne ni bygger?! vi har faktiskt inte pratat något om visning men ni kan ju prata med er säljare, vår är Johan Salander. Vi skulle nog inte ha något problem att ha visning av vårt fina hus men när huset blir klart, det vet jag inte när det blir :)

      Radera